Site name | Glade gæster fortæller

gladE gæster på lillebjørn fortæller

Vi har på denne side samlet nogle få indtryk og tilbagemeldinger fra de mange glade gæster, der gennem tidens løb har nydt en sejltur på Randers Fjord ombord på Lillebjørn.

 

Internationalt selskab

På billedet overfor ses glade elever fra Randers HF & VUC, der en sommerdag i juni 2014 fejrede fødselsdage ombord på Lillebjørn, hvor Jacob Norholt fortalte om Randers's historie og Randers Fjords betydning for udviklingen af byen. Leder Ellen Eskesen fortæller, at oplevelsen gjorde stort indtryk på eleverne.

 

Hilsen fra Store Bjørn

Bent Holbech er involveret i drift og vedligeholdelse af S/S Bjørn, der efter endt restaurering nu er hjemmehørende i Helsingør. Bent skriver i forbindelse med S/S Bjørns besøg i Randers i august 2014, at han aldrig vil glemme sin første tur med Lillebjørn i 2012. Turen står frisk i erindringen. Førstegangsoplevelsen er altid den største og kan aldrig helt genopleves.

"Tak for en rigtig god og vellykket sejltur med Lillebjørn, som vi havde lejet til et arrangement for familien. Selv om den danske sommer ikke viste sig fra sin smukkeste side den dag, var det en rigtig god oplevelse."

 

Slagter Lind, Randers

"Fra mine kolleger skal der lyde en varm tak for et rigtig godt firmaarrangement i juni. Det var spændende at høre om Lillebjørn og livet på og omkring Randers Fjord."

 

Teamleder Morten Langgaard, SEGES, Skejby