Site name | Nyhedsarkiv

Julehilsen 2019

Oprettet den. 24-11-2019

Kære venner af ’Lillebjørn’ - medlemmer – samarbejdspartnere - sponsorer

Vi ønsker ALLE en rigtig glædelig jul og et godt nytår, og benytter samtidig lejligheden til at takke for endnu et år med trofast støtte og opbakning til at bevare det gamle skib Lillebjørn som en aktiv og synlig del af miljøet på og omkring Randers Havn og Randers Fjord.

Stor hjælp og velvilje fra alle frivillige ildsjæle omkring Lillebjørn har betydet, at vi i år har kunnet gennemføre rekordmange sejladser. Knap 75 sejladser er det blevet til i sæsonen fra midten af maj til udgangen af september. Herved har knap 850 passagerer haft muligheden for at opleve den unikke natur på og omkring Randers Fjord. Igen i år har vi sejlet til mange forskellige aktiviteter, f.eks. ELRO Dage, runde fødselsdage, netværksmøder, askespredninger, indvielse af Kanaløen mv. Selvfølgelig var Lillebjørn også en aktiv og synlig del ved indvielse af Kanaløen og ved Havnedagen i forbindelse med afslutningen på Randers Ugen, hvor vi sejlede havnerundfarter for byens borgere.

Medlemskontingenter, sponsorater og støtte fra fonde er afgørende for, at vi kan blive ved med at holde Lillebjørn i flot og driftssikker stand. Derfor retter vi en stor og varm tak til alle, der har støttet Lillebjørn i det forgangne år og håber på samme opbakning igen i 2020.

Foreningen har i år fejret, at det er 25 år siden, at Lillebjørn blev søsat efter omfattende restaurering. Vi markerede dette flotte sejladsjubilæum en dejlig sommerdag i august med en velbesøgt reception. Efter den omfattende renovering af Lillebjørn sidste vinter med bl.a. ny, økonomisk og miljøvenlig marinemotor, har vi i år sejlet med et skib i mekanisk ’topform’, hvilket giver os tro på og forhåbninger om, at vi de næste mange år kan blive ved med at sejle med Lillebjørn, så mange flere kan opleve den unikke natur i Naturpark Randers Fjord.  

Vi holder naturligvis fast i vores populære tradition med NYTÅRSKUR for Lillebjørns medlemmer og sponsorer. Arrangementet finder sted søndag den 12. januar 2020 fra kl. 17.00 til kl. 21.30 i Marineforeningens lokaler, Toldbodgade 12, 8930 Randers NØ. Vi byder traditionen tro på en bid brød, øl/vin/vand og en enkelt dram eller to… Går det som det plejer, er der garanti for bølgeskvulp i glassene, fællessang, god stemning og hyggeligt samvær. Med velvilje fra sponsorer kan vi fortsat holde deltagerprisen på beskedne 180,- kr. pr. deltager - (familiemedlemskab giver ret til 2 deltagere). Der er plads til 65 personer, så ’først-til-mølle-princippet’ er gældende. Tilmelding foretages nemt ved at udfylde og sende formularen eller ved mail til Carsten Vammen på dk220256@hotmail.com senest den 20. december 2019.

Planlæg allerede nu din næste sejlads med Lillebjørn i 2020. Besøg vores hjemmeside www.lillebjorn.dk, hvor du se ledige tider og nemt booke din sejlads. Læs også her om Lillebjørns spændende historie, og se billeder og videoer af skibet. Vi ser frem til et nyt, spændende år med Lillebjørn og glæder os til at byde velkommen ombord fra medio maj 2020.

Venlige jule- og nytårshilsner

Foreningen til Lillebjørns Bevarelse

På bestyrelsens vegne

Torben Vestergaard

Nyheder

12-01-2020: 2020 - god start

For 8. år i træk arrangerede Foreningen til Lillebjørns Bevarelse nytårskur for …

24-11-2019: Julehilsen 2019

Kære venner af ’Lillebjørn’ - medlemmer – samarbejdspartnere - …

09-10-2019: Tak for i år

Vi har fået Lillebjørn på land og er påbegyndt afrigning efter sejladssæsonen. Når …

04-09-2019: Lav sol over Randers

Stemningsfuld indsejling til Randers efter herlig aftensejlads. …

29-08-2019: På tur med BJØRNE-BANDEN

'BJØRNE-BANDEN' arbejder år for år trofast med at gøre Lillebjørn klar til sommerens …

23-05-2018: Beskyttelse af persondata

Information om politik for beskyttelse af personlige oplysninger Foreningen til …