Site name | Medlemskab

3 typer medlemskab

Lillebjørn ejes og drives af Foreningen til Lillebjørns Bevarelse.

Alle, der ønsker at støtte op om arbejdet med at bevare Lillebjørn som en aktiv og synlig del af miljøet omkring Randers Havn og på Randers Fjord, kan blive medlem af foreningen.

Ifølge vedtægterne kan der tegnes 3 typer medlemskab:

1. Virksomhed & liberal erhverv - årligt kontingent 350,00 kr.
  2. Familie - årligt kontingent 200,00 kr.
  3. Privatperson - årligt kontingent 125,00 kr.
Medlemskab af Foreningen til Lillebjørns Bevarelse er et støttemedlemskab med fordele:
  1. Du kan som medlem deltage i foreningens generalforsamling og nytårskur.
  2. Du kan, hvis du har lyst til mere, måske være med til at vedligeholde skibet, sejle som besætningsmedlem eller deltage i den daglige drift.
  3. Du kan minimum 4 gange hvert år på dage, hvor skibet ikke er booket, deltage på aftensejladser for medlemmer til kun 50,00 kr. per person.
  4. Du kan deltage i events ombord på skibet med vinsmagning m.v. til fornuftige priser efter efterspørgsel og interesse.

Kontingentet fastsættes på den årlige generalforsamling i marts måned og opkræves i maj måned.

Bliv medlem og støt Lillebjørn

Ønsker du at høre mere om, hvordan du kan tegne et medlemskab og støtte Lillebjørn, er du meget velkommen til at kontakte os.

Alle kan blive medlem af Foreningen til Lillebjørns Bevarelse

Med dit medlemskab bidrager du til at bevare Lillebjørn på Randers Fjord