Site name | Tilmelding til Nytårskur

Tilmelding til nytårskur den 12. januar 2020

Foreningen til Lillebjørns Bevarelse afholder sin traditionsrige Nytårskur søndag den 12. januar 2020 hos Marineforeningen, Toldbodgade 12, 8930 Randers NØ, fra kl. 17.00 til kl. 21.30.

Tilmelding foretages ved at udfylde nedenstående formular og trykke "Send tilmelding". Bemærk venligst tilmelding senest den 20. december 2019 og bemærk at du vil modtage e-mail fra foreningen med bekræftelse på tilmeldingen, når vi har registreret din tilmelding.

For at forhindre spam og andre utilsigtede henvendelser fra internettet beder vi dig venligst have ulejlighed med at beregne resultatet af det simple regnestykke nederst og skrive resultatet i feltet, inden du trykker "Send tilmelding"

Tilmelding til Lillebjørns Nytårskur den 12. januar 2020

Lillebjørns nytårskur er en fast tradition, hvor medlemmer, sponsorer og andre mødes til hyggeligt samvær

Sidste frist for tilmelding: 20. december 2019