Site name | Nyhedsarkiv

Tak for en forrygende 2018-sejlsæson

Oprettet den. 01-10-2018

Lillebjørn er idag blevet sejlet på værft i Bønnerup og er blevet afrigget for vinteren. Der skal på skibet i de kommende måneder hen over vinteren gennemføres en række større vedligeholdelses- og moderniseringsopgaver med blandt andet udskiftning af motor og etablering af bovpropel.

Vi glæder os til at hente skibet tilbage til Randers i foråret 2019 og gøre klar til en ny sæson, som indledes i midten af maj måned.  

Siden søsætningen af Lillebjørn i midten af maj i år har Lillebjørn i sejlsæsonen sejlet knap 70 sejladser, hvilket er en smule over niveauet i 2017. Mere end 800 gæster har således i år haft muligheden for at nyde sejlturen med Lillebjørn, det pulveriserende liv på Randers Havn og ikke mindst den smukke natur på og omkring Randers Fjord. I bestyrelsen i Foreningen til Lillebjørns Bevarelse glæder vi os over den gode sæson og ikke mindst det fantastiske vejr i det meste af sæsonen.

Vi ser frem til at byde gæster og passagerer velkommen igen, når sejladssæsonen atter indledes i 2019. Den præcise dato for påbegyndelse af sejladser vil blive oplyst senere her på hjemmesiden.

Husk dog at det allerede nu er muligt at booke Lillebjørn til sejladser i 2019. Du kan i KALENDEREN hurtigt se, hvornår Lillebjørn er ledig, ligesom du nemt kan foretage BOOKING af din sejlads.

Tak for en rigtig god 2018-sæson. Vi glæder os allerede til at byde VELKOMMEN OMBORD i 2019.

Nyheder

01-10-2018: Tak for en forrygende 2018-sejlsæson

Lillebjørn er idag blevet sejlet på værft i Bønnerup og er blevet afrigget for vinteren. …

23-05-2018: Beskyttelse af persondata

Information om politik for beskyttelse af personlige oplysninger Foreningen til …