Site name | Nyhedsarkiv

Fart på modernisering af Lillebjørn

Oprettet den. 13-02-2019

Renovering og modernisering af Lillebjørn er i fuld gang

I september måned 2018 efter sejladssæsonens afslutning blev Lillebjørn sejlet til Bønnerup Skibs- og Baadeværft med henblik på gennemførelse af denne vinters meget store og omfattende renoverings- og moderniseringsprojekt.

Projektet indbefatter bl.a. udskiftning af motor, etablering af bovtruster samt gennemførelse af en række basale og nødvendige vedligeholdelsesopgaver med ex. rustbeskyttelse af ikke tilgængelige områder i bunden af skibet og etablering af ny dørk.

Status her i midten af februar 2019 er, at Lillebjørn står i en opvarmet hal, og er sandblæst og rengjort. Motor, gearkasse og dørk er afmonteret, mens der gøres klar til og arbejdes med indvendig rustbeskyttelse af skroget i de ikke tilgængelige områder ex. under motor og under skrueaksel.

Så snart dette arbejde er færdiggjort, påbegyndes montering af motor, bovtruster, ny  dørk og ny motor.

Arbejdet skrider planmæssigt frem i overstemmelse med tidsplanen og vi forventer således at kunne sejle Lillebjørn hjem til Randers i april måned, hvorefter de sidste klargøringsopgaver kan foretages, inden vi påbegynder sommerens sejladser fra midten af maj måned.

 

Nyheder

13-02-2019: Fart på modernisering af Lillebjørn

Renovering og modernisering af Lillebjørn er i fuld gang I september måned 2018 …

01-10-2018: Tak for en forrygende 2018-sejlsæson

Lillebjørn er idag blevet sejlet på værft i Bønnerup og er blevet afrigget for vinteren. …

23-05-2018: Beskyttelse af persondata

Information om politik for beskyttelse af personlige oplysninger Foreningen til …