Site name | Nyhedsarkiv

Julehilsen til medlemmer og sponsorer

Oprettet den. 01-12-2018


Kære venner af ”Lillebjørn” - medlemmer – samarbejdspartnere - sponsorer

Vi ønsker ALLE en rigtig glædelig jul og et godt nytår, og benytter samtidig lejligheden til at takke for endnu et år med trofast støtte og opbakning til Lillebjørn.

Med hjælp og velvilje fra alle ildsjæle omkring Lillebjørn har vi i 2018 kunnet gennemføre stort set det samme antal sejladser som året forinden, trods skærpede krav til besætningerne. Således har mere end 800 tilfredse passagerer i år oplevet den unikke natur på Randers Fjord. Igen i år har vi sejlet til mange forskellige aktiviteter, f.eks. runde fødselsdage, studentersejlads, polterabend, askespredning mv. Naturligvis var Lillebjørn også i år en aktiv og synlig del af Havnedagen i Randers, hvor vi for Randers Kommune sejlede havnerundfarter for byens borgere som del af projektet BYEN TIL VANDET.

Medlemskontingenter og sponsorater er afgørende for, at vi kan blive ved med at holde Lillebjørn i flot og driftssikker stand. Derfor retter vi en stor og varm tak til alle, der har støttet Lillebjørn i år og håber på samme opbakning igen i 2019.

Foreningen kan i 2019 fejre, at det er 25 år siden Lillebjørn blev søsat efter omfattende restaurering. I skrivende stund er vi i gang med gennemgribende moderniseringer af Lillebjørn med bl.a. ny motor, så Lillebjørn vil være klar og godkendt til at påbegynde sejlads med passagerer på Randers Fjord i maj måned 2019.

Vi ønsker at holde fast i vores populære tradition med NYTÅRSKUR for Lillebjørns medlemmer og sponsorer. Arrangementet finder sted søndag den 13. januar 2019 fra kl. 17.00 til kl. 21.30 i Marineforeningens lokaler (Sejlklubben Fjorden), Toldbodgade 12, 8930 Randers NØ. Vi byder traditionen tro på en bid brød, øl/vin/vand og en enkelt dram eller to… Går det som det plejer, bliver der høj søgang i glassene med fællessang, god stemning og hyggeligt samvær. Med velvilje fra sponsorer kan vi fortsat holde deltagerprisen på beskedne 180,- kr. pr. deltager - (familiemedlemskab giver ret til 2 deltagere). Der er plads til 65 personer, så ”først-til-mølle-princippet” er gældende. Tilmelding foretages nemt ved at udfylde og sende formularen eller ved henvendelse til Torben Vestergaard senest den 20. december 2018.

Vi ser frem til et nyt, spændende år med Lillebjørn og glæder os til at byde velkommen ombord i 2019-sæsonen.

Venlige jule- og nytårshilsner

Foreningen til Lillebjørns Bevarelse

På bestyrelsens vegne

Torben Vestergaard

Nyheder

01-12-2018: Julehilsen til medlemmer og sponsorer

Kære venner af ”Lillebjørn” - medlemmer – samarbejdspartnere - …

01-10-2018: Tak for en forrygende 2018-sejlsæson

Lillebjørn er idag blevet sejlet på værft i Bønnerup og er blevet afrigget for vinteren. …

23-05-2018: Beskyttelse af persondata

Information om politik for beskyttelse af personlige oplysninger Foreningen til …