Nytårshilsen fra Lillebjørn

af | dec 30, 2022 | Nyhed

Sæsonen 2022 har med lidt over 100 sejladser været mindst lige så god en sæson som forrige år. Vi har i 2022 haft nye tiltag, bl.a. med WINEBOUTIQUE, Hadsten, som har tilført LILLEBJØRN sejladser med Romsmagning og vi forventer også i 2023 nye tiltag i tæt samarbejde med WINEBOUTIQUE. Samarbejdet med GO’RANDERS har udviklet sig til 12 sejladser i 2022 – gæster kan direkte på www.goranders.dk  booke antal ønskede pladser på en Havnerundfart, et besøg i Uggelhuse hos Karsten Sivsko eller en sejlads til Romalt kanalen. GO ‘Randers har allerede booket 17 sejladser til 2023.

LILLEBJØRN tilbød i juni måned Ukrainske flygtningebørn tre havnerundfarter – det blev der blev sat stor pris på.

LILLEBJØRN deltog under Randers Festuge i “STAFETTEN” sammen med Frivilligværket i Randers – LILLEBJØRN sejlede “STAFETTEN” fra sin faste plads til Dronningborg Lystbådehavn, hvor foreningen SAM overtog “STAFETTEN”. På festugens ”Havnedag” sejlede LILLEBJØRN fra kl. 10 til kl. 15 – et utal af glade gæster kom den dag på en “mini” havnerundfart.

I september deltog LILLEBJØRN i ”ELRO Dage” og sejlede gæster gratis mellem Mellerup/Voer og Kanaløen – igen et hyggeligt indslag, som skabte glæde blandt de fremmødte.

Godt 1.500 gæster har sejlet med LILLEBJØRN i den forgangne sæson.

Et foto af LILLEBJØRN, taget lige efter skibets ankomst til Randers Havn i 1948, dukkede for nyligt op på Facebook.

GODT NYTÅR TIL ALLE.