KONGESKIBET DANNEBROG 31 august 2023

af | sep 3, 2023 | Nyhed

LILLEBJØRN sejlede torsdag den 31. august 2023 til Uggelhuse for at tage imod KONGESKIBET DANNEBROG med pressen ombord samt bestyrelsesmedlemmer.
KONGESKIBET DANNEBROG kom rettidigt til Uggelhuse, hvor en kraftig regn tog imod KONGESKIBET DANNEBROG og LILLEBJØRN fulgte efter i kølvandet ind til Randers Havn, hvor LILLEBJØRN holdt fin afstand indtil KONGESKIBET DANNEBROG, var vel forankret ved Kulkajen. Randers borger tog virkeligt godt imod ved anløbet af Randers Havn.
LILLEBJØRN havde en travl dag – fra kl.11 til 12 sejlede bestyrelsen for Randers Marineforening en mini havnerundfart og alle fik et tæt kig på KONGESKIBET DANNEBROG.
Om eftermiddagen havde medlemmerne af LILLEBJØRN en mulighed for at få en sejlads, som en del af medlemsfordelene, med LILLEBJØRN så KONGESKIBET DANNEBROG igen kunne se ved nærsyn.
GO’RANDERS som har et tæt samarbejde med LILLEBJØRN omkring salg af enkeltbilletter til forskellige arrangementer sejlede med gæster sidst på eftermiddagen.
WINEBOUTIQUE, Hadsten en af LILLEBJØRNS sponsorer havde en sejlads først på aftenen med portvins smagning og god chokolade – igen nød alle nærsynet af KONGESKIBET DANNEBROG.
LILLEBJØRN var godt pyntet med flag og lys.
Endeligt til afgangen kl.2130 sejlede LILLEBJØRN med et godt stykke ud af Randers Havn og dermed sluttede en meget aktiv dag for LILLEBJØRN og alle de frivillige som er tilknyttet Foreningen til LILLEBJØRNS BEVARELSE. Himlen var dækket at flot fyrværkeri, som tak for besøget.
September måned ud er sidste chance for at bestille sejladser, som allerede nu har rundet + 100 sejladser for 3. år i træk.

Det var en kongelig dag i Randers, som viste sig fra en god side med mange arrangementer