Nytårskur Lillebjørn 2024

af | jan 16, 2024 | Nyhed

Foreningen til Lillebjørns Bevarelse afholdt i søndags, den 14. januar 2024,  traditionen tro igennem de sidste 10 til 12 år – Nytårskur, hvor 80 af de 188 medlemmer kunne mødes til en dejlig afslappet aften i Marineforeningens lokaler på Toldbodgade, hvor der blev sørget for god mad fra LIVRETTEN og kagetapas fra Greves Gemakker i Gassum. Det hele startede for 10-12 år siden, idet nogle af medlemmerne gerne ville mødes over en bid god mad og mulighed for at diskuterer Dagens Danmark – der blev sikkert fortalt en del sørøver historier, som blev krydret efter behov, men ikke mindst det netop overstået skifte til Kong Frederik X, som Danmarks nye regent.
Musiker Peter Vildmand gav en times tilbage blik omkring de gamle melodier og ikke mindst Kim Larsen.
 
Medlemmerne ser frem til at LILLEBJØRN kommer i vandet først i maj måned – LILLEBJØRN er pt på værft i Bønnerup og forventes at være klar til en ny sæson først i maj måned med ballast i 15 frivillige medlemmer af BJØRNEBANDEN, som vedligeholder skibet, og gør skibet klar til en forhåbentlig travl sæson 2024 – det er jo en ældre + 90 årig dame – derudover 12 skippere og 15 matroser, som sikkert sejler gæsterne på Randers Fjord.