LILLEBJØRN MANGLER FRIVILLIGE TIL BJØRNEBANDEN

af | maj 16, 2024 | Nyhed

LILLEBJØRN mangler hænder til BJØRNEBANDEN, som ikke er nogen kriminel bande, men navnet på de frivillige omkring +/- 15 personer, som hvert forår i april måned gør LILLEBJØRN klar til en ny sæson – under sæsonen yder assistance såfremt der opstår tekniske/ praktiske udfordringer – og afrigger LILLEBJØRN i efteråret, når hun er kommet på land.

BJØRNEBANDEMEDLEMMER tegner lige fra en maler, elektriker, arkitekt, tandlæge, landmåler – ja, alle kan være med blot man yder en frivillig indsats – vi søger nye medlemmer således LILLEBJØRN har et vist antal medlemmer til rådighed – blandt medlemmer er der et stort godt socialt miljø med en blanding af flere aldersgrupper.
 
LILLEBJØRN holder ÅBENT SKIB lørdag den 25. Maj 2024 fra kl.10 til 12, hvor LILLEBJØRN byder på kaffe/the og rundstykker – mød op og lad os få en snak om du kunne være interesseret.
 
LILLEBJØRN vil du finde ud for Toldbodgade 12 ved Randers Marineforening. ( fri parkering )
 
Vi er klar med åbne arme.
 
Vi ses.
 
Hilsen
Carsten